Shop

Beneficii

  • Creat pentru pielea cu aspect de celulită, produsul contribuie la îmbunătățirea vizibilă a fermității și conturului pielii pentru a obține o piele netedă și strălucitoare.
  • Contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii, lăsând pielea tonifiată și cu un aspect sculptat.
  • Acționează asupra surselor semnelor vizibile de îmbătrânire a pielii pentru a menține aspectul întinerit și pentru a reduce apariția semnelor de îmbătrânire a pielii, datorită amestecului de ingrediente ageLOC

Mod de utilizare

 

– Aplică o cantitate suficientă de ser ageLOC Body Serum pe zonele vizate (de ex. pe partea superioară a brațelor, a coapselor/feselor sau pe abdomen) și începe sesiunea cu ageLOC WellSpa iO.

– Deplasează ușor dispozitivul pe piele în sens ascendent, spre centrul corpului și înapoi, efectuând mișcări lente și circulare.
– Reaplică serul de câte ori este necesar în timpul ședinței pentru a menține o legătură lină și continuă între piele și dispozitiv. Masează cantitatea de ser rămasă în piele.
Pentru cele mai bune rezultate, poți urma regimul Revitalise complet: (1) pregătește-ți pielea curățând-o cu ageLOC Body Polish în timpul dușului și (2) aplică la final ageLOC Dermatic Effects, masând pielea cu mișcări ferme, circulare, în sens ascendent.

Recomandări

Utilizează de trei ori pe săptămână sau zilnic.
Avertisment
Nu utiliza pe pielea iritată sau în apropierea acesteia, pe leziuni canceroase, țesut afectat, erupții cutanate sau regiuni ale pielii care nu prezintă un nivel normal de sensibilitate, deoarece pot apărea iritații.
Nu utiliza dacă ai un dispozitiv cardiac implantat (de ex. monitoare cardiace, DAI, stimulatoare cardiace, alarme ECG).
Consultă medicul înainte de a folosi dispozitivul dacă ai pielea sensibilă, suferi de epilepsie, porți piercing-uri corporale, ai un implant metalic, suferi de o afecțiune, ai tendințe de sângerare, te învinețești ușor, ești însărcinată sau există posibilitatea să rămâi însărcinată, ai suferit recent o intervenție chirurgicală sau ai o afecțiune medicală actuală sau anterioară, precum boli cardiace, accident vascular cerebral, hipertensiune arterială sau afecțiuni hepatice.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ageLOC WellSpa iO Revitalise Routine Bundle”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ageLOC WellSpa iO Revitalise Routine Bundle

2,175.00 lei

SKU: 97139863 Categorii: , , , ,