Shop

Beneficii

  • Ajută pielea să-și îmbunătățească abilitatea de adaptare la mediul unic și mereu în schimbare.
  • Ajută la netezirea pielii și diminuează aspectul liniilor fine și a ridurilor.
  • Oferă o explozie de extra hidratare.

Mod de utilizare

Aplică 2-3 picături pe față după curățare și tonifiere în fiecare dimineață și seară. Continuă cu serul și produsul hidratant favorit.

Recomandări

În funcție de nevoile pielii tale, poți alege un ser sau toate cele trei seruri Pumps. Recomandarea noastră este să utilizezi prima dată serul Pumps care vizează principalele probleme ale pielii tale, iar apoi aplică un alt produs Pumps sau chiar Celltrex Always Right Recovery Fluid.

Ingrediente principale

ingredient-bioadaptive_botanical_complex.png
Complex Vegetal Bio-adaptabil
Un amestec de cinci extracte vegetale din plante care se dezvoltă în climate extreme: Rhodiola rosea, rădăcină de maral, ciupercă Ciuperci Chaga, Trandafir de Ierihon și Ginseng siberian.
Bakuchiol
Un ingredient anti-îmbătrânire delicat, dar puternic, de origine naturală, ce prezintă proprietăți antioxidante.

Brand

NU SKIN

Nu Skin Enterprises este o companie americană cotată la bursă, care dezvoltă și vinde produse de îngrijire personală și suplimente alimentare. Compania își vinde produsele pe 54 de piețe printr-o rețea de aproximativ 1,2 milioane de distribuitori independenți.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nutricentials Bakuchiol Pump”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nutricentials Bakuchiol Pump

Formulat cu Bioadaptive Botanical Complex, Nutricentials Pumps Bakuchiol ajută la protecția pielii împotriva efectelor negative cauzate de factorii de stres din mediul înconjurător și crește rezistența. În același timp, antioxidantul derivat în mod originar, Bakuchiol (o alternativă a retinolului pe bază de plante) inclus într-o formă concentrată, ajută la uniformizarea tenului și diminuarea aspectului liniilor fine și a ridurilor. Toate în timp ce extractul din măr ce oferă pielii o explozie de extra hidratare.

Non-comedogenică Potrivită pentru toate tipurile de ten

250.00 lei